Figurativ, Fantasifuld, Surrealistisk, Sfærisk er nogle af de ord man kan sætte på Arthur Tudsborgs Malerier.

Mine malerier starter ofte som skitseagtige abstrakte kompositioner, mest fordi jeg ikke er så vild med at vide på forhånd, hvad det er jeg har gang i og er spændt på hvad vi - maleriet og jeg, kan finde ud af at give hinanden af oplevelser. Undervejs i maleprocessen, ændre de abstrakte virkninger sig og bliver genkendelig og jeg for et figurativ udtryk.

Denne måde at arbejde på, kan til tider, give flere problemer, som en skitse kunne have forudset, men en kul eller blyant skitse er bygget op af streg og kontur og har ikke de samme flade og rum virkninger, som farve på en pensel har. Dermed ikke sagt at jeg ikke tegner, for jeg tegner meget, jeg tegner på alt. Det er for mig en måde at tænke på og får ryddet ud i tanke mylderet. 

Arthur Tudsborg Uddannet som tegner og grafik på Kunsthåndværkerskolen 1977 har siden undervist og arbejdet som billedkunstner. Jeg udfører bestillingsopgaver inden for maleri, udsmykning, portrætmaleri, illustrationer samt andet..

Jeg er født og opvokset på Rømø. Yngste søn af maleren Andreas Petersen Røm.
Det at male, har jeg fået ind med modermælken. Jeg var med ude i naturen, når min far, malede sine akvareller, og kikket i værksted når han stod med olie malerierne. Kunstbøger var en del af min barnboms billedbøger. Derfor er jeg dybt fascineret af de gamle barokke malere.

Jeg maler ikke for at udstille - jeg maler ikke for at tjene penge - jeg maler ikke noget jeg tror andre kan lide - jeg maler for mig egen skyld - jeg maler fordi jeg har brug for at male - for at bearbejde mine følelser, oplevelser og indtryk. Jeg maler fordi jeg ikke kan leve uden.

Her under nogle af mine malerier gennem mange år.

Arthur Tudsborg
Skamlingvejen 132, 6093 Sjølund, Danmark +45 29647361
Arthur@le-art.dk